johannamammas

Jag är en 26-årig Johanna som är förskollärare till yrket, fru till Albert, mamma till Rut, gravid med en till liten, och matte till katterna Bruno Bensax och Göran Persson.

Det går bra nu

Publicerad 2016-03-14 23:05:38 i

Här kommer en trevlig liten sammanfattning på vad som hänt den senaste tiden. Rut har fyllt 2 år, Ture har blivit 2 månader, Rut blev magsjuk för några dagar sen, Ture blev kanske magsjuk idag (han har kaskadspytt 4 ggr) och har dessutom envis rosselhosta, och Albert har typ hjärtmuskelinflammation tror han. Kan säga att vi haft det muntert de senaste dagarna. Spyor i sängen, i soffan och lite överallt känns det som (välkomna hem till oss!) Dessutom upptäckte vi mitt i allt att Någon av katterna gjort Något i underredet till vagnen. Allt som låg där var blött som kiss men luktade.. ANUS?! Vafan liksom?! Fattar ingenting. Funderar skarpt på att installera övervakningskameror i hallen, så man kan få svaret på såna här gåtor. Vanliga frågor som annars är relaterade till katterna och hallen är "vem kissade här och varför?" och "vem har bidragit till renligheten genom att göra bajränder på golvet?".. Idag har jag tvättat dårå. MÄNGDER med tvätt. Det känns nästan som julafton det här, går bara och väntar på att magsjukan ska bryta ut hos Albert och mig med.. Det har varit så mycket elände att jag inte ens har orkat få utbrott, man bara - jaha, dags att torka lite mer spya, bajs osv.

Men en görfin sak är att lilla Rut de senaste dagarna börjat säga "tycke om dig mamma" och "äka dig" när vi gosar. Värmen i mammahjärtat då! 😍

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela