johannamammas

Jag är en 26-årig Johanna som är förskollärare till yrket, fru till Albert, mamma till Rut, gravid med en till liten, och matte till katterna Bruno Bensax och Göran Persson.

Det blir bättre och bättre med mycket

Publicerad 2016-02-23 09:56:39 i

Superfint väder ute ❤ har varit och lämnat storasyster på förskolan, lillebror ligger och tuttar just nu här hemma i soffan. Tures mage har blivit mkt bättre. Tror det kan bero på Minifom-dropparna + pysventilerna + regelbunden magmassage, och att jag blivit mycket mer flitig på att rapa honom ordentligt; så fort jag hör att han sväljer luft och efter varje gång han ätit. Har dessutom skaffat en kanonbra bärsjal som han kan ligga och snosa och rapa länge i medan jag kan gå omkring och fixa med saker. Förresten, Inte de två senaste nätterna, men två nätter innan det så sov Ture 4,5 timmar i sträck! 💪👍👌 det får han gärna fortsätta med om vi säger så 😄 en sak till värd att nämna är att vi kan få Ture att le stort nu, när vi pratar med honom och får ögonkontakt, och när vi springer med hans ben och viftar med hans armar. Så charmigt!

Rut verkar trivas på förskolan, hon är så nöjd på eftermiddagarna när hon varit där. I fredags när hon inte skulle till förskolan så var hon faktikst till och med besviken vid ett tillfälle för att vi inte skulle dit. Sen har vi varit hos min mamma och pappa i helgen och i söndags hade Rut superkul på gympa för 2-4 åringar! Det var första gången vi provade på det men vi kommer fortsätta gå. Det blir en kul och mysig söndagsrutin för oss alla men speciellt för Rut att få springa omkring till musik med mamma och/eller pappa medan en av oss sitter och tittar på med Ture. Synd bara att det är lite väl tidigt för vår smak, 9.30 en söndag. Men det är det värt! Den här veckan måste vi köpa presenter till födelsedagsbarnet som fyller 2 år på fredag :-D ❤ stora tjejen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela