johannamammas

Jag är en 26-årig Johanna som är förskollärare till yrket, fru till Albert, mamma till Rut, gravid med en till liten, och matte till katterna Bruno Bensax och Göran Persson.

Nya tider

Publicerad 2016-02-14 14:57:30 i

Vilken natt! Tures onda mage höll oss vakna i en timme eller två när inte ens tutte kunde hjälpa och trösta honom. Stackars lilla Ture. Undrar om det berodde på chokladen eller löken jag stoppade i mig igår :S fy mamman! Vi hade tänkt att prova på gymnastik för 2-4 åringar med Rut på förmiddagen idag, men vi sov istället ut till halv nio. Men nästa söndag hoppas jag verkligen att vi kommer iväg! Tror det vore toppen för vår lilla tjej.

Vi är typ helt friska nu (lite skruttiga halsar och snoriga näsor osv.) och imorgon börjar Albert jobba och Rut börjar förskolan lite smått igen. Hon går 10.30-14.00 mån-tors den här veckan. Så nu börjar vardagen efter ledigheten kan man säga. Vi har inte träffat annat folk än familjen sen Ture kom men nu ska vi lite smått ta oss ur den lilla bubblan vi levt i på senaste. Ska bli skönt :-) Rut och Ture växer och snart är det vår! ♡ 

Kommentarer

Postat av: Linnea - Knoddasmammorna

Publicerad 2016-02-16 11:19:35

Skönt med lite vardag. Då kanske vi kan få tid att träffas snart ;)

Svar: Ja det ska vi få tid till :-)
Johanna Udd

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela